Smykker med mening

Smykker med mening
Smykker med mening
Smykker med mening
Smykker med mening

For 10 måneder siden mødtes vi med smykkedesigner Helle Vestergaard Poulsen, der står bag brandet ANNI LU. Helle ville gerne hjælpe udsatte kvinder og børn i Kenya. Det skulle være tænkt ind i forretningen, så Helle kunne hjælpe kvinderne og børnene ved at gøre det, hun er bedst til. Derfor designede hun tre unikke armbånd med perler fra Nairobis lokale markeder. Armbåndene skulle produceres af Abigael, Emily, Hellen, Agnes og Judith, der alle bor i Kibera, Afrikas største slum. På den måde kunne Helle sikre kvinderne arbejde og faglig udvikling, så de kan forsørge sig selv og deres børn. Samtidig kan de også få opfyldt deres største drøm, nemlig at give børnene en uddannelse, så de kan få en fremtid væk fra slummen. 

Samarbejdet med Helle er et super godt eksempel på, at selv små virksomheder kan gøre en kæmpe forskel for dem, der har allermest brug for det. 

Vi er utroligt stolte og glade for at armbåndene med overskriften "ANNI LU For Women" nu er kommet på gaden. Læs mere om de seje kvinder i Kibera og køb de flotte armbånd i ANNI LU's webshop 

Læs desuden mere om initiativet i modemagasinet Costume.

Søg på NGUVU
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.