'Afrikakurven' - den samfundsansvarlige firmagave

Sammen med fire andre virksomheder med fokus på socialt iværksætteri har vi lanceret den samfundsansvarlige firmagave 'Afrikakurven'. I kurven er der gourmetkaffe, økologisk vin og lækker chokolade - delikatesser der alle er med til at gøre en stor forskel for lokalbefolkningen i fire afrikanske lande.

Selve kurven er lavet af enlige mødre i Ghana. Gourmetkaffen fra 'NGUVU' er med til at sikre kvindelige småbønder i Kenya ordentlig løn og faglig udvikling, mens den farverige stofpose til kaffen er lavet af kvinder i Afrikas største slum. Gourmetkaffen fra 'Impact Roasters' er med til at sikre rent vand til skolebørn i Etiopien. Chokoladen fra 'Social Foodies' skaber jobs i Sydafrika, mens den økologiske vin fra 'Vin med Hjerte' støtter lokale vinbønder i Sydafrika og står bag lokale drikkevandsprojekter.

Læs mere på www.afrikakurven.dk

'Afrikakurven' - den samfundsansvarlige firmagave

Julen 2017

Julen 2017

Omkring 2000 medarbejdere fordelt på 16 virksomheder har fået 'Afrikakurven' i julegave i 2017. Nogle virksomheder har valgt at give alle medarbejderne 'Afrikakurven', mens andre har haft den med som valgmulighed i gaveshop.

Vi har holdt oplæg, stået bag julelotteri og været med til julehygge sammen med medarbejderne, der har taget rigtigt godt i mod gaven, der både smager godt og gør godt for udsatte i Afrika.

”Vi vil gerne tage et socialt ansvar. Samtidig vil vi også give medarbejderne en god gave som tak for årets store indsats. Gennem dette initiativ kunne vi gøre begge dele”, fortæller Stefan Nielsen, HR-direktør i Ferring Pharmaceuticals.

Her til højre kan du se nogle af de virksomheder, der gav medarbejderne 'Afrikakurven' i julegave.

Kaffegaver

Kaffegaver

Virksomheder kan også købe flotte kaffegaver, som kan bruges til konferencer, messer, events osv. Kaffebønnerne er fra kvinderne i Kenya, mens de farverige stofposer er lavet af kvinderne i Kiberas slum. På den måde kan I give en lille gave, der gør en stor forskel for kvinderne og deres børn.

Søg på NGUVU
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.