'Afrikakurven' - den samfundsansvarlige firmagave

Sammen med en række andre virksomheder med fokus på socialt iværksætteri har NGUVU lanceret den samfundsansvarlige firmagave 'Afrikakurven'. I kurven er der blandt andet gourmetkaffe, superfood drik, honning, nødder og lækker chokolade - delikatesser der alle er med til at skabe arbejde og ordentlige arbejdsforhold i Afrika.

Læs mere på www.afrikakurven.dk

'Afrikakurven' - den samfundsansvarlige firmagave

Jul 2021

Igen i 2021 støttede en række virksomheder op om Afrikakurven til jul. Blandt andet Novozymes, Danske Regioner, Strong Productions, Talent Garden og Seniorklubben Axelborg. Vi fik leveret over 2000 julegaver. Vi fik også holdt oplæg hos et par af virksomhederne, så medarbejderne kunne høre mere om deres særlige julegave, der er med til at skabe arbejde og ordentlige arbejdsforhold til mange mennesker i forskellige lande i Afrika.

Jul 2021
Jul 2021
Jul 2021
Jul 2021

Jul 2020

'Afrikakurven' blev lanceret for fire år siden, og samlet set har omkring 8.000 medarbejdere fået julegaven.

En række virksomheder støttede op om gavekonceptet i 2020, blandt andet Novozymes, inQvation og Roccamore.  

Novozymes valgte desuden, at medarbejderne kunne donere deres julegavebeløb til NGUVU's arbejde i Kenya. Det betød, at vi kunne købe 30 vandtanke til de kvindelige kaffebønder, så de kan vande kaffefarmene i lange tørkeperioder.

Jul 2020
Jul 2020
Jul 2020
Jul 2020

Jul 2019

Omkring 2500 medarbejdere fik Afrikakurven i 2019. Blandt andet medarbejdere eller kunder hos SOS International, Zibra, KMD, Fjernvarme Fyn, Makio, Clean Cluster og KN Helicopters.

Med gaven fulgte en stærk kommunikationspakke, blandt andet i form af artikler, cases og videoer. Det brugte virksomhederne til at skabe ekstra engagement blandt medarbejderne op til jul. Kommunikationen viste desuden, hvordan virksomhederne aktivt er med til at støtte op om FN's Verdensmål, når de køber 'Afrikakurven'.

Jul 2019
Jul 2019
Jul 2019
Jul 2019

Jul 2018

I 2018 fik omkring 3000 medarbejdere 'Afrikakurven' i julegave. Nogle virksomheder valgte at give alle medarbejderne 'Afrikakurven', mens andre har haft den med som valgmulighed i gaveshop. Blandt andet gav Folkemødet på Bornholm 'Afrikakurven' til medarbejdere og bestyrelse, som blandt andet Connie Hedegaard er medlem af. 

Jul 2018
Jul 2018
Jul 2018
Jul 2018

Julen 2017

Julen 2017

Omkring 2000 medarbejdere fordelt på 16 virksomheder fik 'Afrikakurven' i julegave i 2017. 

Vi holdt oplæg, stod bag julelotteri og var med til julehygge sammen med medarbejderne, der tog rigtigt godt i mod gaven, der både smager godt og gør godt for udsatte i Afrika.

”Vi vil gerne tage et socialt ansvar. Samtidig vil vi også give medarbejderne en god gave som tak for årets store indsats. Gennem dette initiativ kunne vi gøre begge dele”, fortæller Stefan Nielsen, HR-direktør i Ferring Pharmaceuticals.

Her til højre kan du se nogle af de virksomheder, der gav medarbejderne 'Afrikakurven' i julegave i 2017.

Kaffegaver

Kaffegaver

Virksomheder kan også købe flotte kaffegaver, som kan bruges til konferencer, messer, events osv. Kaffebønnerne er fra kvinderne i Kenya, mens de farverige stofposer er lavet af kvinderne i Kiberas slum. På den måde kan I give en lille gave, der gør en stor forskel for kvinderne og deres børn.

Søg på NGUVU
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.