Hvem står bag NGUVU

Hvem står bag NGUVU

Jeg hedder Rune Sandholt, og jeg brænder for at gøre en forskel for den verden, vi lever i og for at finde de løsninger, der er med til at gøre størst mulig forskel for dem, der har allermest brug for det.

Målet med NGUVU er at sikre fast job, ordentlige arbejdsforhold og faglig udvikling til udsatte kvinder i Kenya. Jeg er overbevist om, at det er nøglen til at skabe en langvarig, positiv forandring for kvinderne og deres børn. 

Jeg har tidligere været CSR-ansvarlig i Codan Forsikring og Partnerskabschef hos SOS Børnebyerne.

rs@nguvu.dk

https://www.linkedin.com/in/rune-sandholt-6a12b76

Hør hvorfor jeg startede NGUVU, og hvorfor jeg tror på, at kvinderne er nøglen til udvikling

Hvem står bag
Hvem står bag
Hvem står bag
Hvem står bag
Søg på NGUVU
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.