Kaffeabonnement

Kaffeabonnement

Privatpersoner kan også støtte op om de kvindelige småbønder i Kenya.

Når du køber kaffebønnerne gennem vores kaffeabonnement, er du med til at sikre kvinderne flere penge mellem hænderne og faglig udvikling, så de kan optimere kaffehøsten. Derudover får kvinderne økonomisk støtte til børnenes skolegang, så de kan få en fremtid med muligheder. På den måde kan du drikke lækker kaffe og samtidig styrke kvinder og børn i Kenya. 

Tilmeld dig vores kaffeabonnement

Tilmeld dig vores kaffeabonnement og få friskristede kaffebønner én gang om måneden.

Kvinderne leverer de bedste kaffebønner fra Kenya, nemlig Kenya AA (SL28). Kaffebønnerne bliver ristet i København, så du får helt nyristede kaffebønner og en unik kaffeoplevelse. 

2 x 250 gram kaffebønner inkl. fragt for 164,- DKK inkl. moms pr. måned.
2 x 250 gram kaffebønner inkl. fragt for 164,- DKK inkl. moms pr. måned.

Tilmeld dig NGUVU's kaffeabonnement

4 x 250 gram kaffebønner inkl. fragt for 274,- DKK inkl. moms pr. måned.
4 x 250 gram kaffebønner inkl. fragt for 274,- DKK inkl. moms pr. måned.

Tilmeld dig NGUVU's kaffeabonnement

Vi trækker pengene den førstkommende bankdag i hver måned og sender kaffebønnerne afsted 2-3 dage efter.

"Det har ændret mit liv"

"Det har ændret mit liv"
"Det har ændret mit liv"

Irene Gaicugi Kigoji, 41 år

Irenes mand døde i 2012, da han faldt ned fra et højt træ. Han var sengeliggende i næsten to år, inden han døde. Derfor er Irene enlig forsørger af sine to børn, Brian på 16 år og Kenneth på 18 år. Irene forsørger desuden 8-årige Shadra. Shadra er datter til Irenes søster, der kun var 28 år, da hun døde i 2017.

Før Irene kom med i NGUVU's kaffeinitiativ, var hendes største udfordring den usikre økonomi. Hun kunne vente op til et år med at få betaling for kaffebønnerne, og hun vidste aldrig, hvor meget hun ville få.

Nu hvor hun er med i NGUVU's kaffeinitiativ, får hun betalingen med det samme, og hun får omkring fire gange mere for kaffebønnerne end tidligere. Hun får også træning, så hun kan optimere kaffehøsten. Og så får hun økonomisk støtte til børnenes skolegang.

"Det har ændret mit liv. Før havde jeg ondt i maven hver dag. Hvordan skulle jeg give mine børn en god opvækst? Hvordan kunne jeg betale for deres skolegang? Det var det første, jeg tænkte på, når jeg vågnede. Og det sidste jeg tænkte på, når jeg gik i seng", fortæller Irene.

Smuk og virkelig god kaffe

"Det er en meget smuk kaffe. Virkelig god." 

Sådan slutter Régine sin test af kvindernes kaffebønner. Régine er barista, underviser i alle kaffediscipliner og dedikeret fortaler for forbedrede vilkår til de små kaffebønder verden over.

Se kaffekvinderne få en kæmpe overraskelse

Søg på NGUVU
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.