Kaffebønner fra kvindelige småbønder

Kaffebønner fra kvindelige småbønder
Kaffebønner fra kvindelige småbønder

Virksomheder kan fylde lækre kaffebønner i kaffemaskinerne og samtidig gøre en stor forskel for kvindelige småbønder i Kenya.

Vi køber kaffebønnerne direkte fra de kvindelige småbønder i Kenya, så vi undgår, at pengene ender hos de mange mellemmænd. Udover flere penge mellem hænderne, får kvinderne træning og ny viden, så de kan udvikle deres faglige kompetencer og styrke kaffefarmene. De får også doneret vandtanke til farmene, så de kan vande kaffetræerne i lange tørkeperioder, og de får doneret flere kaffetræer til farmene. Det betyder, at de kan optimere kaffehøsten og dermed styrke forretningen.  

Med kaffebønnerne følger cases og billeder, som kan placeres ved kaffemaskinerne. Derudover følger artikler og videoer, som kan bruges både internt og eksternt. Det er med til at vise, at virksomheden prioriterer arbejdet med samfundsansvar og CSR. Samtidig viser det, at virksomheden aktivt støtter op om FN's Verdensmål.

Har din virksomhed lyst til at teste kaffebønnerne, så skriv til os på rs@nguvu.dk.

Læs mere: http://csr.dk/virksomheder-støtter-kvindelige-småbønder-i-kenya

Friskristede kaffebønner

Friskristede kaffebønner
Friskristede kaffebønner

Kaffebønnerne fra de kvindelige småbønder i Kenya bliver ristet i København, så vi kan levere helt friskristede bønner til virksomhedernes kaffemaskiner. På den måde kan vi sikre, at kaffen får en helt unik smag.

Virksomheder kan altså både gøre en stor forskel for de kvindelige småbønder og servere lækker kaffe til medarbejdere og kunder.

Smuk og virkelig god kaffe

"Det er en meget smuk kaffe. Virkelig god." 

Sådan slutter Régine sin test af kvindernes kaffebønner. Régine er barista, underviser i alle kaffediscipliner og dedikeret fortaler for forbedrede vilkår til de små kaffebønder verden over.

FN's Verdensmål

FN's Verdensmål
FN's Verdensmål
FN's Verdensmål
FN's Verdensmål
FN's Verdensmål
FN's Verdensmål

InQvation er en af de virksomheder, der køber kaffebønnerne fra de kvindelige småbønder i Kenya. InQvation fylder kaffebønnerne i kaffemaskinerne, hvor der er videoer og skilte, der fortæller om den forskel medarbejderne bidrager til, når de drikker kaffen.

Makio, Hudson, Bespoke, BIG BIO, Roccamore, Ferm LIVING og Netlight i Danmark er andre virksomheder, der fylder kontorets kaffemaskiner med kaffebønner fra de kvindelige småbønder.

På den måde får virksomhederne ikke bare lækker kaffe. De støtter også aktivt op om FN's Verdensmål, især målene 'Afskaf fattigdom', 'Kvalitetsuddannelse', 'Ligestilling mellem kønnene' og 'Anstændige jobs og økonomisk vækst'.

Mød Naome

Naomes liv er forandret efter hun kom med i NGUVU's kaffeinitiativ. Hun får nu flere penge mellem hænderne, og hun får betalingen med det samme. Før kunne hun vente et helt år med at få betalingen. Derudover får Naome faglig udvikling, så hun kan optimere kaffehøsten. Hun får også økonomisk støtte til børnenes skolegang, så de kan forfølge deres drømme her i livet. 

Se kaffekvinderne få en kæmpe overraskelse

Søg på NGUVU
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.