Kaffebønner fra kvindelige småbønder

Kaffebønner fra kvindelige småbønder

Virksomheder kan fylde lækre Kenya AA kaffebønner i kaffemaskinerne og samtidig gøre en stor forskel for kvindelige småbønder i Kenya.

Vi køber kaffebønnerne direkte fra de kvindelige småbønder i Kenya, så vi undgår, at pengene ender hos de mange mellemmænd. Udover flere penge mellem hænderne, får kvinderne kurser, hvor de kan udvikle deres faglige kompetencer. Det betyder, at de kan optimere kaffehøsten og dermed styrke forretningen. Derudover får kvinderne rådgivning i forhold til sygdomme og sundhed og de får hjælp til familieplanlægning. Desuden får de økonomisk støtte til børnenes skolegang, så de kan få en fremtid med muligheder. 

Med kaffebønnerne følger cases og billeder, som kan placeres ved kaffemaskinerne. Desuden følger artikler og videoer, som kan bruges både internt og eksternt. Det er med til at vise, at virksomheden prioriterer arbejdet med samfundsansvar og CSR. Samtidig viser det, at virksomheden aktivt støtter op om FN's Verdensmål.

Har din virksomhed lyst til at teste kaffebønnerne, så skriv til os på rs@nguvu.dk.

Læs mere: http://csr.dk/virksomheder-støtter-kvindelige-småbønder-i-kenya

Friskristede kaffebønner

Friskristede kaffebønner
Friskristede kaffebønner

Kaffebønnerne fra de kvindelige småbønder i Kenya bliver ristet i København, så vi kan levere helt friskristede bønner til virksomhedernes kaffemaskiner. På den måde kan vi sikre, at kaffen får en helt unik smag.

Virksomheder kan altså både gøre en stor forskel for de kvindelige småbønder og servere lækker kaffe til medarbejdere og kunder.

Samarbejde med DanKaf

Samarbejde med DanKaf

NGUVU samarbejder med DanKaf, der er en del af BKI. Det betyder, at NGUVU kan levere en samlet kaffeløsning til virksomheder, der ønsker at styrke de kenyanske kaffekvinder og deres børn. Et stort udvalg af kaffemaskiner, service og selvfølgelig nyristede kaffebønner fra kvinderne i Kenya. 

Vi kommer altid ud til et uforpligtende møde og giver bud på kaffeløsning, der passer netop til jeres virksomhed.

FN's Verdensmål

FN's Verdensmål
FN's Verdensmål
FN's Verdensmål
FN's Verdensmål
FN's Verdensmål
FN's Verdensmål

Medicinalvirksomheden Bayer er en af de virksomheder, der køber kaffebønnerne fra de kvindelige småbønder i Kenya. Bayer fylder kaffebønnerne i udvalgte kaffemaskiner. Ved kaffemaskinerne står skilte, der fortæller om den forskel medarbejderne bidrager til, når de drikker kaffen.

SEB, Makio, Hudson, Bespoke og Danoffice IT er andre virksomheder, der fylder kontorets kaffemaskiner med kaffebønner fra de kvindelige småbønder.

På den måde får virksomhederne ikke bare lækker kaffe. De støtter også aktivt op om FN's Verdensmål, især målene 'Afskaf fattigdom', 'Kvalitetsuddannelse', 'Ligestilling mellem kønnene', 'Rent vand og sanitet' og 'Anstændige jobs og økonomisk vækst'.

Kaffe virksomheder

Mød Naome

Naomes liv er forandret efter hun kom med i NGUVU's kaffeinitiativ. Hun får nu 6-7 gange så meget for sine kaffebønner, og hun får betalingen med det samme. Før kunne hun vente et helt år med at få betalingen. Derudover får Naome faglig udvikling og sundhedsrådgivning. Hendes børn får desuden betalt skolegang.

Se kaffekvinderne få en kæmpe overraskelse

Søg på NGUVU
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.