Nyt samarbejde gavner de kvindelige kaffebønder i Kenya

Nyt samarbejde gavner de kvindelige kaffebønder i Kenya

Et nyt samarbejde med Bekkers Kaffe betyder, at kvindernes kaffebønner kan blive hældt i flere virksomheders kaffemaskiner.

Større rækkevidde

NGUVU sælger ikke kun kvindernes kaffebønner her på webshoppen. Vi leverer også kaffebønnerne til en række danske virksomheder, herunder Ferm Living, Mindfuture, Netlight, 21-5, Makio og Big Bio Holstebro.

En stor udfordring har været, at NGUVU ikke har kaffemaskiner eller service. 

Både fordi interesserede virksomheder har været bundet af andre aftaler, men også fordi virksomheder ofte leder efter én kaffeløsning, hvor alt er samlet.

Nu har NGUVU indgået samarbejde med Bekkers Kaffe, som netop tilbyder kaffemaskiner og service. Det betyder, at NGUVU kan nå ud til flere virksomheder, der både vil drikke lækker kaffe og støtte op om de kvindelige kaffebønder i Kenya.

Det er et stort og vigtigt skridt for NGUVU. Flere virksomhedskunder betyder, at vi kan få endnu flere kvinder med ombord, så vi skridt for skridt kan hjælpe dem med at forbedre deres små kaffefarme. Det er nøglen til, at de kan arbejde sig over fattigdomsgrænsen og give børnene og børnebørnene en fremtid med flere muligheder.

Kender du en virksomhed, der kunne være interesseret i at støtte op om kvinderne i Kenya hver gang medarbejderne drikker en kop kaffe? Så skriv til kontakt@nguvu.dk.